Privé event / Private dining

Uw receptie of feestelijk diner is pas echt een happening met Chef Yamen zijn verfijnde gerechten. Uw klanten, relaties of collega’s zullen uiterst goed verzorgd worden. Elk detail en elke wens zal in acht worden genomen om zo een memorabele avond te verzekeren. U kunt contact met ons opnemen, zodat we alle wensen kunnen bespreken en de puntjes op de i kunnen zetten. Wij zullen na het gesprek de beste ingrediënten voor u te verzamelen, om zo een verfijnde maaltijd aan u en uw kring te kunnen serveren.

Workshops & Trainingen

Wilt u uw personeel extra trainen of wilt u iemand verrassen met een leuke workshop? Dat is mogelijk! Chef Yamen biedt namelijk workshops aan voor privé groepen waarin er samen meerdere gerechten worden gemaakt. Er wordt een duidelijke uitleg gegeven met aandacht voor iedere deelnemer, ervaren of onervaren. Na een training of workshop, kunt u met zekerheid zeggen dat u nieuwe gerechten kunt toevoegen aan uw repertoire.

Catering

Chef Yamen is een professional als het gaat om catering. Hij denkt graag met u mee om u zo van de beste service te voorzien. Door zijn jaren aan ervaring wordt alles tot in detail geregeld, zodat u een zorg minder heeft voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of chique familiediner bij u thuis.